Menu
Your Cart

ΑΛΕΥΡΙΑ

ΑΛΕΥΡΙΑ
Το άμυλο αραβοσίτου είναι ένα από τα πολλά είδη αλεύρων, που χρησιμοποιούνται στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική. Συγκεκριμένα, είναι ένα λευκό αλεύρι που βγαίνει από το καλαμπόκι, είναι δηλαδή ένα είδος καλαμποκάλευρου.Χρησιμοποιείται σε πάρα πολλές συνταγές, κυρίως στις βελουτέ σούπες και σχεδόν ..
0,85€
Το αλεύρι αμυγδάλου περιέχει υψηλά ποσοστά σε ακόρεστα λιπαρά οξέα και επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και βιταμίνη Ε, ενώ δεν περιέχει γλουτένη. Προσθέτει μια απαλή γεύση στα ψημένα φαγητά και στις κρούστες επιδορπίων. Με το αλεύρι αμυγδάλου μπορείτε να προσθέσετε χρώμα, υφή ..
3,50€
Το δίκοκκο σιτάρι ολικής αλέσεως είναι ένα από τα αρχαιότερα δημητριακά, που είναι γνωστά στον άνθρωπο, και ήταν βασικό συστατικό της διατροφής των αρχαίων Ελλήνων. Θεωρείται ένα από τα πιο υγιεινά δημητριακά, καθώς έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες και μέταλλα. Ο γλυκαιμικός δείκτης του είν..
3,30€
Το αλεύρι της βρώμης προκύπτει από τη σύνθλιψη των σπόρων της και χρησιμοποιείται σε αλμυρές και γλυκές συνταγές. Οι ζύμες που προκύπτουν είναι εύπλαστες με ωραία υφή. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στην παρασκευή ψωμιού και άλλων αρτοπαρασκευασμάτων αλλά και να φτιάξετε ζύμη για πίτσα, κρέπες, μπισ..
1,75€
Το καλαμποκάλευρο προέρχεται από το ενδοσπέρμιο του καλαμποκιού. Είναι αλεύρι με χαμηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, για αυτό και οι ζύμες του δεν έχουν καθόλου ελαστικότητα και δίνουν βαριά αλλά πολύ γευστικά προϊόντα. Έχει γήινη, γλυκιά γεύση, ενώ η απουσία ή η πολύ μικρή περιεκτικότητά του σε γλο..
1,00€
Το αλεύρι καρύδας είναι η νεότερη εναλλακτική λύση χωρίς γλουτένη στο αλεύρι σίτου. Το αλεύρι καρύδας φτιάχνεται από τον λευκό πυρήνα του καρπού, αφού το γάλα ή το λάδι έχει εξαχθεί από αυτό. Ο πυρήνας στη συνέχεια ξηραίνεται, απολιπαίνεται και αλέθεται σε λεπτή σκόνη, που αποτελεί το σώμα του αλευρ..
1,50€
Προέρχεται από την άλεση σκληρού σιταριού.Το σκληρό αλεύρι έχει πιο πλούσια υφή και χρησιμοποιείται κυρίως στα διάφορα ζυμώματα και στο ψωμί, γιατί δίνει όγκο και ελαστικότητα στη ζύμη. Το χρησιμοποιούμε επίσης σε φύλλα για πίτες και δίπλες, καθώς και σε παρασκευές με μαγιά, όπως η ζύμη για την πίτσ..
0,90€
Το κριθάρι περιέχει πολύ λίγη γλουτένη. Αναφέρεται ότι διεγείρει το ήπαρ και το λεμφικό σύστημα και με αυτόν τον τρόπο βοηθά στην αποτοξίνωση. Περιέχει τοκοτριενόλη, που συμβάλλει στη μείωση της παραγωγής της χοληστερόλης στο ήπαρ, ενώ η βήτα- γλυκάνη του κριθαριού μαζί με τις υπόλοιπες διαλυτές ίνε..
1,25€
Αλεύρι αρτοποιίας από μαλακά σιτάρια για μαλακά ζυμάρια.Θεωρείται το αλεύρι πασπαρτού και χρησιμοποιείται κυρίως στην παρασκευή ψωμιού, για ζύμες, αλλά και στη ζαχαροπλαστική, αφού είναι ιδανικό για κέικ, μπισκότα, κουλουράκια, κουραμπιέδες, μελομακάρονα και όλα τα γλυκά.Συνδυάζεται άριστα με κίτριν..
0,50€
Προέρχεται από την άλεση ολοκλήρου του καρπού του σιταριού, περιέχει δηλαδή και το φύτρο, γι’ αυτό και έχει αυτήν την έντονη και χαρακτηριστική γεύση. Μπορεί πολύ εύκολα να χρησιμοποιηθεί στη θέση του αλευριού για όλες τις χρήσεις. Εάν ωστόσο η γεύση δε σας αρέσει και ιδιαίτερα μπορείτε να αντικατασ..
1,10€
Το αλεύρι πατάτας δεν είναι το ίδιο με το άμυλο πατάτας. Το αλεύρι πατάτας παρασκευάζεται από τη σύνθλιψη μιας ολόκληρης αφυδατωμένης πατάτας σε σκόνη. Έχει διαφορετικές ιδιότητες, συμπεριλαμβανομένης της έντονης γεύσης πατάτας και δε μπορεί να αντικατασταθεί σε αναλογία 1:1 με άμυλο πατάτας.Έχει εξ..
2,00€
Αλεύρι από μαλακά σιτάρια πολυτελείαςΟ σύμμαχός σας για τις ημέρες των γιορτών και όχι μόνο! Αλεσμένο από επιλεγμένα μαλακά σιτηρά είναι ιδανικό για την παραγωγή αρτοσκευασμάτων πολυτελείας. Οι ζύμες που δίνει αυτό το αλεύρι είναι πολύ ελαστικές και έτσι μπορούν και αφομοιώνουν τα υψηλά ποσοστά ζάχα..
0,80€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 22 (2 Σελ.)
ΑΛΕΥΡΙΑ